Доставка

Доставката на продукти, закупени през нашия онлайн магазин, се осъществява с помощта на куриер на посочения от Вас адрес за доставка. При предаване на стоката Вие или трето лице подписвате придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но задължително е упълномощен от Вас да приеме доставените продукти и в момента на доставка се намира на посочения от Вас адрес.

 

Срокове за доставка

Проверки на заявени поръчки се осъществяват всеки делничен ден между 9:00 и 17:00 ч., а желаните от Вас продукти ще бъдат доставени в рамките на 3 работни дни, считани от момента на потвърждение на поръчката Ви.

Връщане на стоки

Имате право без да дължите обезщетения или неустойка и без да посочвате причина, да върнете получените артикули на адрес: град София, Овча купел 604 В 46, пощенски код 1618.

Връщането се допуска, ако са налице следните условия:

  • заявката Ви за връщане на стока е подадена писмено на посочения от нас електронен адрес за кореспонденция - contact@zoomenu.bg, в срок не по-дълъг от 7 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа личната Ви банкова сметка, на която да бъде възстановена заплатената от Вас сума за стоката;
  • стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от нас – фактура и/ или касова бележка;
  • съгласувал сте с наш представител адреса, на който желаем да получим обратно стоката;
  • Вие заплащате всички разходи, свързани с транспортирането на стоката до посочения от нашия представител адрес.

Ако всички условия са спазени, ние ще възстановим заплатената от Вас сума в рамките на 30-дневен срок.
Ние, фирма ЗОО МЕНЮ ООД, си запазваме правото да не възстановим заплатената от Вас сума в сума в случай, че са нарушени едно или повече условия за връщане на стока.

Цени на доставка

Цената на доставката  е обвързана със сумата на направената от Вас поръчка.

  • При поръчка на стойност до 100 лв, таксата за доставка е  5.99 лв.
  • При поръчка на стойност над 100 лв, доставката Ви е безплатна.
  • При поръчка на стойност до 100 лв, таксата за доставка за град София е  2.00 лв.

Сравнение на продукти