Замяна и връщане

Клиентът има право без да дължи обезщетения или неустойка и без да посочва причина, да върне получените артикули на адрес: град София, Овча купел бл. 604 вх.В ап.46, пощенски код 1618.

Връщането се допуска, ако са налице следните условия:

  • заявката на клиента за връщане на стока е подадена писмено на посочения от фирма ЗОО МЕНЮ ООД електронен адрес за кореспонденция - contact@zoomenu.bg, в срок не по-дълъг от 7 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа личната банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от него сума за стоката;
  • стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от фирмата ЗОО МЕНЮ ООД  – фактура и/ или касова бележка;
  • клиентът е съгласувал с представител на фирма ЗОО МЕНЮ ООД адреса, на който фирмата да получим обратно стоката;
  • клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката до посочения от  представител на фирма ЗОО МЕНЮ ООД адрес.

Ако всички условия са спазени, фирма ЗОО МЕНЮ ООД възстановява заплатената от клиента сума в рамките на 30-дневен срок.

Фирма ЗОО МЕНЮ ООД запазва правото си да не възстанови заплатената от клиента сума в случай, че са нарушени едно или повече условия за връщане на стока.

Сравнение на продукти